Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.
AVESYN stängt
från 2022-12-23 till 2023-01-02

  Ögonlocksoperation för förbättrad syn och ungdomligt utseende

  Vad orsakar hängande ögonlock? Hängande ögonlock är ett vanligt problem som kan påverka både utseendet och synen. Det kan orsakas av olika faktorer, inklusive åldrande, ärftlighet, muskelsvaghet, ansiktsnervspares, skada eller trauma, samt medicinska tillstånd som ptos.

  Refraktivt linsbyte (RLE): Toppmodern synkorrigering

  Ögonoperation linsbyte, även känd som RLE eller Linsbyte, är en avancerad metod för att permanent korrigera synfel. Denna innovativa kirurgi ersätter ögats naturliga lins med en konstgjord intraokulär lins (IOL) och används främst för att behandla åldersrelaterade synproblem såsom presbyopi […]

  9 saker som blir så mycket enklare utan glasögon efter Ögonlaser – Fördelar att tänka på

  Det finns vissa saker i livet som du helt enkelt inte vet hur det kommer att bli förrän du faktiskt gör det. Som till exempel att få barn eller springa ett marathon.

  LASIK, SMILE & PRK – Vad är rätt för mig?

  Trött på att bära irriterande glasögon som bara är i vägen? Har du undrat om det finns en bättre och mer permanent lösning? För den som vill korrigera sin syn med en ögonlaseroperation är de tre bästa alternativen LASIK, SMILE […]