Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Exempel före behandlingen Exempel efter behandlingen

  FS-LASIK
  Den vanligaste ögonlasermetoden

  Om du har tankar på en ögonlaseroperation så är LASIK (Laser-Assisted In Situ Keratomileusis) ett väldigt bra och säkert alternativ som för det flesta är en helt smärtfri operation med en snabb återhämtningsprocess. Metoden kan korrigera både översynthet, astigmatism och närsynthet och synen är oftast helt återställd bara några timmar efter operationen. FS-LASIK är för närvarande den vanligaste och mest utbredda lasermetoden i världen.

  Vem är lämpad för FS-Lasik?

  Med LASIK behandlas synfel genom att det översta lagret av hornhinnan viks bort och vävnaden under omformas. Om en Femtosekundlaser används kallas denna typ av metod för FS-LASIK. LASIK är en lasermetod som används för att behandla närsynthet, översynthet och astigmatism. Sedan början av 1990-talet har LASIK varit den mest populära kirurgiska behandlingsmetoden för att korrigera synfel.

  Erfarenhet

  LASIK har varit standardbehandlingen i över 20 år. Många kirurger har lång erfarenhet av metoden.

  Snabb återhämtning

  Synen blir vanligtvis tydligare inom ett par timmar efter operationen och stabiliseras gradvis under de följande veckorna.

  Tillgänglighet

  LASIK är för närvarande den vanligaste och mest utbredda lasermetoden.

  Steg 1 – Undersökning

  En specialiserad optiker och en ögonläkare utför en grundlig undersökning på dina ögon. Därefter pratar vi om det bästa alternativet för dig samt planerar hur vi tar nästa steg.

  Steg 2 – Behandling

  Behandlingen inleds med bedövande ögondroppar som eliminerar smärta under operationen. Behandlingen tar endast några minuter.

  Steg 3 – Resultat

  Grattis!

  Nu kan du upptäcka världen utan dina glasögon och linser. 

  Första steget
  är en noggrann ögonundersökning

  Du behöver inte vara expert på alla våra behandlingar. Genom att träffa oss på en undersökning så kommer våra patientkoordinatorer, specialutbildade optiker och ögonspecialister vägleda dig och ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
  Våra undersökningar görs med största noggrannhet för att säkerställa optimala förutsättningar för en trygg och säker synkorrigerande operation. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar någon av våra patientkoordinatorer för att svara på eventuella frågor och hitta en tid som passar dig.

  Boka en
  förundersökning.

  Loading

  Avesyn erbjuder följande lasermetoder

  Tack vare vår bredd erbjuds du som kund den bäst lämpade metoden för dina ögon. I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  • FS-LASIK
  • Den vanligaste metoden
   Fria kontroller under 5 års tid
   Personlig patientkoordinator
  • Korrigerar:

   Närsynthet

   Översynthet

   Astigmatism

  • PRK/LASEK
  • För tunna hornhinnor
   Fria kontroller under 5 års tid
   Personlig patientkoordinator
  • Korrigerar:

   Närsynthet

   Översynthet

   Astigmatism

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.