Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Exempel före behandlingen Exempel efter behandlingen

  SMILE Laser.
  Allra senaste inom ögonlaser

  Ögonlaser SMILE korrigerar närsynthet och astigmatism eller en kombination av de båda med bara ett mycket litet snitt på hornhinnans yta. Denna mycket noggranna procedur med hög precision är den senaste utvecklingen inom laserbehandlingar. SMILE använder ett lasersystem (Femto-sekund) med hög precision. Lasern skapar en liten linsformad bit av hornhinnans vävnad som kallas lentikel. Det tar i genomsnitt 23 sekunder. Kirurgen tar sedan bort den linsformade biten genom ett litet snitt i den främre delen av ögat. Detta omformar hornhinnan och korrigerar synfelet.

  Vem är lämpad för ögonlaser SMILE?

  För att kunna svara på frågan så behöver man alltid genomgå en noggrann synundersökning. SMILE kan vara ett alternativ till dig som lider av närsynthet och astigmatism. Den är ännu inte ett alternativ för dig med översynthet.

  Minimalt ingrepp

  Under proceduren görs endast ett 2–4 mm brett snitt på ögats yta. En tunn linsformad bit som bildas av lasern inuti hornhinnan avlägsnas genom denna öppning.

  Bibehållen ögonstabilitet

  Hela de yttre lagren av hornhinnan är praktiskt taget opåverkade vid SMILE.

  Minimal risk för torra ögon

  Torra ögon är mycket ovanligt efter en SMILE-operation då man inte påverkar hornhinnans nerver.

  Steg 1 – Undersökning

  En specialiserad optiker och en ögonläkare utför en grundlig undersökning på dina ögon. Därefter pratar vi om det bästa alternativet för dig samt planerar hur vi tar nästa steg.

  Steg 2 – Behandling

  Behandlingen inleds med bedövande ögondroppar som eliminerar smärta under operationen. Behandlingen tar endast några minuter.

  Steg 3 – Resultat

  Grattis!

  Nu kan du upptäcka världen utan dina glasögon och linser. 

  Första steget
  är en noggrann ögonundersökning

  Du behöver inte vara expert på alla våra behandlingar. Genom att träffa oss på en undersökning så kommer våra patientkoordinatorer, specialutbildade optiker och ögonspecialister vägleda dig och ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
  Våra undersökningar görs med största noggrannhet för att säkerställa optimala förutsättningar för en trygg och säker synkorrigerande operation. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar någon av våra patientkoordinatorer för att svara på eventuella frågor och hitta en tid som passar dig.

  Boka en
  förundersökning.

  Loading

  Avesyn erbjuder följande lasermetoder

  Tack vare vår bredd erbjuds du som kund den bäst lämpade metoden för dina ögon. I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  • FS-LASIK
  • Den vanligaste metoden
   Fria kontroller under 5 års tid
   Personlig patientkoordinator
  • Korrigerar:

   Närsynthet

   Översynthet

   Astigmatism

  • PRK/LASEK
  • För tunna hornhinnor
   Fria kontroller under 5 års tid
   Personlig patientkoordinator
  • Korrigerar:

   Närsynthet

   Översynthet

   Astigmatism

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.