a
Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Ögonlaser/ICL

  För dig under 45 år

  Linsbyte

  För dig över 45 år

  Ögonlocksplastik

  Övre och/eller Nedre Ögonlock

  Ögonlaser

  I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  Kostnaden för en ögonoperation kan skilja sig väldigt mycket – upp till drygt 10 000 kronor – beroende på klinik. Att jämföra klinikerna innan du väljer vart du skall utföra din ögonoperation är en bra idé.  

  Anledningen till att det är stora skillnader i pris kan bero på många faktorer.
  Vissa kliniker utmärker sig genom att ha ett lågt pris jämfört med andra men även erfarenhet hos sin personal, vilken utrustning som används och hur garantierna ser ut påverkar priset för din ögonoperation. Undersök inte bara priset, utan kolla upp alla faktorer innan du bestämmer dig. 

  Samtliga priser inkluderar operation av båda ögonen hos oss men ofta går det att göra operation eller laser av enbart ett öga. Kampanjer och erbjudanden varierar såklart över tid, på 1177.se hittar du aktuell information och kan jämföra olika kliniker. 

  När det kommer till vår syn, är det av yttersta vikt att vi söker vård från experter som har kunskap om ögat och dess komplexitet. På vår ögonklinik är detta precis vad du kan förvänta dig. Vårt team av erfarna ögonspecialister är engagerade i att ge dig den bästa vård som finns att tillgå. Oavsett om det handlar om att regelbundet se över din ögonhälsa eller om du har specifika problem, kan du känna dig trygg i våra specialisters händer. 

   

  Vi har strävat efter att erbjuda ögonvård av högsta kvalitet till så många som möjligt. Vår klinik har en bredd inom ögon, vilket innebär att alla patienter får en skräddarsydd behandling. Vi förstår att tid är värdefullt och vår klinik är utformad för att ge dig bästa och mest effektiva servicen utan långa väntetider. 

  För att kunna erbjuda de bästa resultaten är modern och avancerad medicinsk utrustning ett måste. På vår ögonklinik har vi investerat i toppmodern teknologi och utrustning som inte bara förbättrar precisionen i våra diagnoser och behandlingar, utan också sparar tid. Vårt mål är att du ska kunna återgå till ditt liv så snart som möjligt, med förbättrad syn och välmående. 

  Vi erbjuder inte bara högkvalitativ ögonvård; vi är också stolta över att kunna tillhandahålla de senaste medicinska behandlingsmetoderna. Våra specialister är uppdaterade med den senaste forskningen och utvecklingen inom ögonvård, vilket betyder att du kan lita på att du får de bästa behandlingarna. 

  Din tid är värdefull och vi förstår att väntetider kan vara frustrerande. Därför har vi optimerat våra processer för våra kunder. Vi strävar efter att minimera väntetider och se till att din upplevelse på vår klinik är så trevlig och effektiv som möjligt. Vi värdesätter din tid lika mycket som du gör. 

  På vår klinik kan du förvänta dig högkvalitativ vård till rätt pris. Vår högsta prioritet är att förbättra och bevara din syn, samtidigt som vi strävar efter att ögonvård ska vara tillgänglig för alla. Kontakta oss idag för att boka din ögonundersökning eller för att få veta mer om oss och våra behandlingar! Din syn är vår prioritet. 

   

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.

  Ögonoperation

  Som en av landets främsta kliniker på ögonoperation erbjuder vi flera alternativ för att matcha dina ögon med den mest lämpliga för att bli kvitt ditt synfel.

  • Add-On
  • Fr. 622 kr/mån
   eller 55 000 kr
   • För dig som redan utfört en gråstarrsoperation och har synfelkvar
   • 5 års trygghetsgaranti
  • Boka Undersökning

  Ögonlocksplastik

  Våra kirurger utför övre- och/eller nedre ögonlocksplastik med de senaste tekniken för optimalt slutresultat vid överflödig hud och fettpåsar.

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.

  Räntefri
  Delbetalning

  I samarbete med Svea Ekonomi erbjuder Avesyn trygga
  finansieringslösningar för din synkorrigerande behandling.
  Välj mellan 12 och 120 månader delbetalning samt upp till 36 månader räntefritt.
  Du kan ansöka om finansiering för hela eller delar av din behandlings- eller operationskostnad. Upplägget bestämmer du själv utefter vad som passar dig och dina förutsättningar.

  Givetvis finns vi här för rådgivning både på (+46) 31 78 78 080 och [email protected].

  Basvillkor för delbetalning:

  Kredittagaren är minst 18 år

  Kredittagaren saknar betalningsanmärkningar

  Kredittagaren är skriven i Sverige sedan minst (1) år

  Kredittagaren har deklarerad inkomst

  Beviljad kredit om 45 000 kr med en nominell ränta på 0 %, uppläggningsavgift på 595 kr och en administrativ avgift på 55 kr per månad ger en effektiv ränta på 4,16 %
  Administrationsavgift om 45 kr per faktura. Uppläggningskostnad om 595 kronor för samtliga finansieringsalternativ utom 36 månader räntefritt där uppläggningsavgiften är 695 kr. 60 månader och 84 månader lån inkluderar en fast ränta om 6,45%

  Ansök online med Bank-ID

  Välj lånebelopp

  Fyll i personuppgifter

  Välj önskad månadskostnad

  Signera din ansökan

  Ansök Direkt