Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Synkorrigering hos Avesyn

  Ögonlocksplastik


  Ögonlocksplastik

  Ett piggare utseende hos Avesyn.
  Vi hjälper trötta & hängande ögon att se pigga ut igen.
  Våra kirurger utför övre- och/eller nedre ögonlocksplastik med de senaste tekniken för optimalt slutresultat vid överflödig hud och fettpåsar. I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  Vi är ledande inom Ögonlocksplastik
  Vad är Ögonlocksplastik

  Ögonlocksplastik är ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen för att åstadkomma naturligt pigga ögon. Anledningen är ofta hängande ögonlock som ger ett trött intryck och även kan påverka synfältet. Vanligt är att man kompenserar genom att omedvetet lyfta panna vilket ger upphov till huvudvärk och spänning. 

  Med en ögonlocksplastik tar man bort överskott av hud och i vissa fall även fettvävnad för att få en piggare blick utan att behöva anstränga sig.  Varje patient har olika förutsättningar och önskemål med sin operationen och därför utförs noggranna undersökningar av vårt plastik team innan ditt ingrepp för att uppnå bästa möjliga resultat.  Hos oss hittar du ögonspecialister som är special utbildade för just dessa operationer och  kan känna dig trygg med att man är experter på hela området i och kring ögat.

  Vill du veta mer? Boka tid redan i dag för en konsultation.

  Steg 1

  En specialiserad ögonläkare utför en grundlig undersökning. Därefter pratar vi om det bästa alternativet för dig samt planerar för hur vi tar nästa steg.

  Steg 2

  På operationsdagen kommer du i god tid för din operation så vi i lugn och ro hinner gå igenom vad som kommer att ske. Efter det läggs bedövning och själva ingreppet tar ca 1 timme.

  Steg 3

  Efter ca en vecka tas stygnen och sedan är det bara att vänta på fullt resultat. Observera att läkningstiden kan variera från person till person.

  Din personliga
  patient koordinator

  För att du skall känna dig trygg och säker så ingår fria kontroller under 5 år, fri korrigerande behandling samt personlig patientkoordinator i vårt kvalitetspaket. Din personliga patientkoordinator kommer att stödja dig innan, under och efter
  operationen. Vill du veta mer om våra ögonplastiksoperationer eller om du vill boka en förundersökning är du värmt välkommen att kontakta en av våra patientkoordinatorer.

  Boka en
  förundersökning.

  Loading

  Avesyn erbjuder följande ögonlocksplastik

  I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  Räntefri delbetalning av ögonoperation