a
Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Välkommen till
  Boråskliniken

  Vi på Boråskliniken prioriterar högsta kvalitet och ligger i framkant när det gäller kunskap, omhändertagande och teknik. Vi jobbar ständigt med att hålla oss uppdaterade för att du ska få bästa möjliga vård.

  Jessica Eriksson

  Klinikansvarig

  På Boråskliniken 

  Vi vänder oss till dig med allmänna ögonsjukdomar, grön starr, sjukdomar i näthinnans kärl eller gula fläcken. Vår mottagning är uppdelad i fyra delar: Allmänteam, Glaukomteam, Medicinsk retina och Barnteam.

  Vårt allmänteam ansvarar för dig med inflammation i ögats inre, ögontumörer, ögonkomplikationer vid sköldkörtelsjukdomar samt utprovning av och information kring ögonprotes.

  Vårt glaukomteam undersöker och behandlar dig med misstänkt eller konstaterat glaukom, en ögonsjukdom som drabbar synnerven och påverkar synfältet. Kontroller av personer med ärftlighet för sjukdomen måste dock hänvisas till andra vårdgivare.

  Vårt team för medicinsk retina undersöker och behandlar dig med diabetes, sjukdomar i näthinnans kärl samt sjukdomar i gula fläcken.

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.