a
Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Linsbyte RLE

  Vår bredd möjliggör att vi efter en synundersökning kan välja den metod/behandling som lämpar sig bäst för just dina ögon. Oftast passar linsbytesoperation dig som är över 45 år. Våra kirurger har senaste åren utfört flest linsbytesoperationer i Sverige, så du kan vara trygg att dina ögon är i säkra händer. I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  Vi är ledande inom linsbytesoperation
  Vad är Linsbyte (RLE)?

  En linsbytesoperation eller även kallad RLE (Refractive Lens Exchange)  är en kirurgisk ögonoperation där ögats egen lins ersätts av en artificiell intraokulär lins (IOL).

  RLE (Refraktiv linsbyte) är en operationsmetod som korrigerar olika typer av synfel så som närsynthet översynthet och astigmatism.

  Det finns olika linsbyte metoder:

  Var är skillnaden mellan linsbyte (RLE) och gråstarrsoperation?

  En linsbytesoperationen är identisk med en vanlig gråstarrsoperation. Den enda skillnaden är att ögats lins är klar och inte grumlig som hos gråstarrspatienter. Din egna lins som ligger bakom pupillen ersätts med en artificiell lins. Den nya linsen har en styrka som är anpassad för ditt öga och ger god synskärpa.

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.
  Gör online testet
  Steg 1 – Undersökning

  En specialiserad optiker och en ögonläkare utför en grundlig undersökning på dina ögon. Därefter pratar vi om det bästa alternativet för dig samt planerar hur vi tar nästa steg.

  Steg 2 – Behandling

  Behandlingen inleds med bedövande ögondroppar som eliminerar smärta under operationen. Behandlingen tar endast några minuter.

  Steg 3 – Resultat

  Grattis!

  Nu kan du upptäcka världen utan dina glasögon och linser. 

  Avesyn ögonklinik gör
  flest linsbytesoperationer i landet

  Vi vet att du fortfarande har många frågor att bli besvarade, tex: hur går linsbytesoperationen till? Vad händer efter operationen? Vilka är eventuella bieffekter av linserna? vilka monofokala eller multifokala linser som är lämpliga för just dig? Vilka garantier och trygghetspaket som vi erbjuder dig?
  Genom att träffa oss på en undersökning så kommer våra patientkoordinatorer, specialutbildade optiker och ögonspecialister vägleda dig och ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
  Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar någon av våra patientkoordinatorer för att svara på eventuella frågor och hitta en tid som passar dig.

  Boka en
  förundersökning.

  Loading

  Avesyn erbjuder följande linsbytesmetoder för RLE

  I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  • Add-On
  • För dig som redan utfört en gråstarroperation
   Fria kontroller under 5 års tid
  • Korrigerar:

   Närsynthet

   Astigmatism

   Översynthet

   Ålderssynthet

  • Boka Undersökning

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.

  Räntefri
  Delbetalning

  I samarbete med Svea Ekonomi erbjuder Avesyn trygga
  finansieringslösningar för din synkorrigerande behandling.
  Välj mellan 12, 24 eller 36 månaders delbetalning räntefritt.
  Du kan ansöka om finansiering för hela eller delar av din behandlings- eller operationskostnad. Upplägget bestämmer du själv utefter vad som passar dig och dina förutsättningar.

  Givetvis finns vi här för rådgivning både på (+46) 31 78 78 080 och [email protected].

  Basvillkor för delbetalning:

  Kredittagaren är minst 18 år

  Kredittagaren saknar betalningsanmärkningar

  Kredittagaren är skriven i Sverige sedan minst (1) år

  Kredittagaren har deklarerad inkomst

  Beviljad kredit om 40 000 kr med en nominell ränta på 0 %, uppläggningsavgift på 595 kr och en administrativ avgift på 55 kr per månad ger en effektiv ränta på 4,26 %
  Administrationsavgift om 55 kr per faktura. Uppläggningskostnad om 595 kronor för samtliga finansieringsalternativ. 120 månader lån inkluderar en fast ränta om 13,29 %

  Ansök online med Bank-ID

  Välj lånebelopp

  Fyll i personuppgifter

  Välj önskad månadskostnad

  Signera din ansökan

  Ansök Direkt