a
Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Add-On Tilläggslins
  Det allra senaste inom synfelskirurgi

  Efter en gråstarr- eller linsbytesoperation kan ett litet synfel vara kvar. Det är inte möjligt att förutsäga exakt hur den nya linsen kommer att hamna i ögat och därför uppstår det ibland att det finns ett kvarvarande synfel efter operationen. Av den anledningen kan ögonläkaren överväga att operera in en Add-Onlins.

  Vem är lämpad för Add on Tilläggslins ?

  Add-On tilläggslins passar för dig som redan är opererad med en intraokulär lins och vill ha bättre synkvalitet och slippa glasögon.

  Sträva efter perfektion

  Ett snabbt ingrepp med fantastiskt resultat.

  En säker metod

  Minimalt ingrepp. Operationen tar ca 10 minuer per öga och är helt smärtfri.

  Inga glasögon

  Den konstgjorda linsen ger dig ett permanent resultat och är utformad för att sitta kvar för resten av ditt liv.

  Steg 1 – Undersökning

  En specialiserad optiker och en ögonläkare utför en grundlig undersökning på dina ögon. Därefter pratar vi om det bästa alternativet för dig samt planerar hur vi tar nästa steg.

  Steg 2 – Behandling

  Behandlingen inleds med bedövande ögondroppar som eliminerar smärta under operationen. Behandlingen tar endast några minuter.

  Steg 3 – Resultat

  Grattis!

  Nu kan du upptäcka världen utan dina glasögon och linser. 

  Första steget
  är en noggrann ögonundersökning

  Du behöver inte vara expert på alla våra behandlingar. Genom att träffa oss på en undersökning så kommer våra patientkoordinatorer, specialutbildade optiker och ögonspecialister vägleda dig och ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
  Våra undersökningar görs med största noggrannhet för att säkerställa optimala förutsättningar för en trygg och säker synkorrigerande operation. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar någon av våra patientkoordinatorer för att svara på eventuella frågor och hitta en tid som passar dig.

  Boka en
  förundersökning.

  Loading

  Avesyn erbjuder följande linsbytesmetoder för RLE

  I samtliga av våra ögonbehandlingar ingår alltid 5 års trygghetsgaranti för att du skall känna dig trygg och lita på att vi uppnår bästa tänkbara resultat.

  • Add-On
  • För dig som redan utfört en gråstarroperation
   Fria kontroller under 5 års tid
  • Korrigerar:

   Närsynthet

   Astigmatism

   Översynthet

   Ålderssynthet

  • Boka Undersökning

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.