Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.
AVESYN stängt
från 2022-12-23 till 2023-01-02

  Trygg och säker synkorrigering

  Vår idé föddes när vi på Aveny Ögonklinik började inse att många av våra patienter var så besvärade av sina synfel att det begränsade deras vardag.  Vi träffade människor som inte kunde söka in till sina drömutbildningar, utöva sin favoritsport eller jobba med det dom verkligen brann för.  Vi märkte snabbt att behovet var stort och hjälpen ville vi kunna erbjuda.

  Avesyn

  Vi har hjälpt piloter, militärer, småbarnsmammor, pensionärer, dykare, artister, läkare, studenter, snickare, poliser, optimister och pessimister i vårt register kan du hitta alla sorters människor, med en sak gemensamt. Dom är trötta på sina glasögon och sin dåliga syn. Vårt mål är att fortsätta hjälpa och vägleda ännu fler.

  För din trygghet har vi som klinik

  Det bredaste utbudet av synkorrigerande operationer i Sverige vilket gör att du kan känna dig säker på att den metod du blir rekommenderad alltid är den mest skräddarsydda och perfekta lösningen för just ditt synfel.

  Trygghetspaket

  Hos oss på Avesyn träffar du några av landets främsta ögonspecialister, specialutbildade optiker och erfarna patient-koordinatorer som guidar dig hela vägen från första mötet till sista återbesöket. Vi är väldigt måna om att hela din resa till en förbättrad syn blir så bra och säker som möjligt.

  Avesyn i korthet
  Ledande i Sverige inom synkorrigering och ögonoperationer.
  Över 120 000 ögonoperationer, varav 10 specialister, 5 kirurger och 50 anställda
  Mest avancerade ögonlaser teknologi i Sverige
  Det bredaste utbudet av synkorrigerande operationer i Sverige
  Våra Kliniker

  Vi växer och finns idag på flera orter

  Carlanderska

  Ögonsjukvård

  Carlandersparken 1

  Göteborg

  Halmstad

  Ögonsjukvård / Ögonlaser

  Storgatan 6

  Halmstad

  Borås

  Ögonsjukvård

  Åsboholmsgatan 16

  Borås