Avesyn är en högspecialiserad ögonklinik med ledande ögonkirurger och specialister som tillsammans opererat över 120 000 ögon.

  Exempel före behandlingen Exempel efter behandlingen

  PRK/ LASEK Ett
  utmärkt alternativ till SMILE och LASIK

  PRK LASEK, Laser-Assisted Sub-Epithelial Keratectomy, var den första ögonlasermetoden, och kom i slutet av 1980-talet. Denna metoden är lämplig för dig som har tunna hornhinnor eller pga. av andra orsaker inte kan utföra en SMILE eller FS-Lasik behandling. LASEK har en något längre läkningstid och är mer smärtsam än de andra metoderna men har samma fina slutresultat.

  120 000 operationer

  Vi på Avesyn har lång erfarenhet av synkorrigerande operationer. Våra erfarna kirurger har utfört över 120.000 operationer tillsammans.

  Den enda kliniken

  Vi är stolta över att vara den enda ögonkliniken i Sverige att erbjuda allt inom ögonlaser och linsbyte.

   

  Trygghetspaket

  I alla våra behandlingar infår: Frikontroller under 5 års tid, Personlig patientkoordinator och Fri korrigerande behandling.

  Två specialister (en optiker och en ögonläkare) kommer att genomföra en detaljerad undersökning och utvärdering av din syn och dina ögons anatomiska förutsättningar för a synfelskorrigerande behandling med PRK / LASEK.

  Du kommer också att träffa din personliga patientkoordinator och kommer att få mer info om själva behandlingen och vår 5-årsgarantipaket efter operationen hos Avesyn ögonklinik.

  Vid en LASEK-behandling löser man upp epitelet med en svag alkohollösning.

  Epitelet kan sedan fösas åt sidan och en excimer laser tar vid och polerar bort synfelet. En bandagelins appliceras på ögat och fungerar som ett skydd under de första dagarna. Det yttersta skiktet på hornhinnan, epitelet, återbildas på några dagar och då plockas bandagelinsen bort.

  De första dygnen efter operationen upplever de flesta kraftig ljuskänslighet och smärta. För att lindra obehaget skickar vi med dig smärtlindrande tabletter och lokalbedövande ögondroppar.

  Synen är till en början suddig och förbättras successivt under de första veckorna. Räkna med att vara hemma från jobbet ca en vecka. Bilkörning väntar man ofta med ytterligare en vecka.

  Att uppleva torrhet i ögonen första veckorna efter en LASEK-operation är vanligt. Det lindras bäst med fuktande ögondroppar.

  Målet med operationen är att uppnå samma synskärpa som du har med dina glasögon och kontaktlinser.

   

  Våra läkare har gjort över 300.000 ?????? ögonoperationer och tack vare det stora antalet operationer kan vi erbjuda dig färdighet och kvalitet i alla våra behandlingar.

   

  Vi vill att du skall känna dig trygg och omhändertagen hos oss, därför har vi skapat ett trygghetspaket som vara under 5 år.

  Vår trygghetsgaranti innebär:

  • Personlig patient koordinator
  • Fri återbesök
  • Fria kompletterande behandlingar
  ALLT INOM ÖGONLASER

  Vi är ensamma att erbjuda allt inom ögonlaser och andra synkorrigerande behandlingar. Vi har en bredd som ingen annan klinik i Sverige kan erbjuda. Detta gör att vi kan hitta den perfekta lösningen för just dina ögon och ögats beskaffenhet.

  Enkla Betalningsalternativ 

  För att du som ska kunna genomföra en ögonoperation erbjuder Avesyn ögonklinik i samarbete med SVEA Ekonomi delbetalning lösningar. Du kan välja mellan 12 och 48 månader delbetalning samt upp till 36 månader räntefritt.

  Teknik och Erfarenhet

  Det handlar om dina ögon och ett nytt liv utan glasögon eller kontaktlinser. Därför måste du anlita en klinik som kan erbjuda dig både TEKNIK och ERFARENHET. På Avesyn Ögonklinik har vi världsledande utrustning och specialister för samtliga ögonlaser-metoder.

  Vill du veta mer om
  ögonlaser PRK-LASEK?

  Du behöver inte vara expert på alla våra behandlingar. Genom att träffa oss på en undersökning så kommer våra patientkoordinatorer, specialutbildade optiker och ögonspecialister vägleda dig och ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
  Våra undersökningar görs med största noggrannhet för att säkerställa optimala förutsättningar för en trygg och säker synkorrigerande operation. Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar någon av våra patientkoordinatorer för att svara på eventuella frågor och hitta en tid som passar dig.

  Boka en
  förundersökning.

  Loading

  Avesyn ögonklinik erbjuder allt inom ögonlaser och linsbyte

  Förutom ögonlaser PRK LASEK kan vi erbjuda dig alla andra synkorrigering och ögonlaseroperationer som passar dina ögon och din ålder.

  Gör vårt test online för att se om du är kandidat för en synfelskorrigerande operation.